Pályázati felhívás - Részvétel a XV. Gyógyszerésztörténeti Nyári Egyetemen (2018, Veszprém)

2018. június 22.

A PTE GYTK "Pécsi Egyetemi Gyógyszerészképzésért Alapítványa" pályázatot hirdet a XV. Gyógyszerésztörténeti Nyári Egyetemen való részvételre.

A Gyógyszerésztörténeti Nyári Egyetem programsorozat 2003 óta kerül megrendezésre minden évben más helyszínen. A 4 napos rendezvény során tartalmas programok és látnivalók várják a résztvevőket. A szakmai előadások fő témaköre minden évben változik.

Az idei XV. Gyógyszerésztörténeti Nyári Egyetem Veszprémben kerül szervezésre 2018. július 26-29. között. Az előadások "Cukrászat, borászat és szikvízgyártás" témakörben hangoznak el.

Előzetes programtervezet.

Jelentkezés és további információk.

2018. évben az alapítvány legfeljebb három PTE GYTK hallgató teljes részvételi díját támogatja (szállás, étkezések, programok, belépőjegyek mindösszesen 20 000 Ft értékben).

A pályázatokat az Alapítvány kuratóriumának elnökéhez (Dr. Szabo Laszlo Gyula szabol@gamma.ttk.pte.hu) kell elektronikus formában benyújtani legkésőbb 2018. június 28 (csütörtök) éjfélig.

Pályázat tartalma, csatolandó dokumentum:

  1. Motiváció legfeljebb fél oldal terjedelemben
  2. Kitöltött „XV. Nyári Egyetem, Veszprém, 2018 – Jelentkezési lap”

A pályázatokat a Pécsi Egyetemi Gyógyszerészképzésért Alapítványa kuratóriumának elnöke bírálja el, a döntés ellen fellebbezési lehetőség nincs. A döntésről a pályázókat július első hete folyamán értesíti a Kuratórium elnöke.

 

Pécs, 2018. 06. 18.

 

Dr. Szabo Laszlo Gyula

a kuratórium elnöke