DEMOLA Pécs program gyógyszerészhallgatóknak: Próbáld ki magad valós gyógyszeripari környezetben kreditért!

2020. október 9.

DEMOLA Pécs: 

A DEMOLA Pécs innovációs központ azt a célt szolgálja, hogy az egyetemi polgárok számára olyan valós és éles munkaerőpiaci környezetet biztosítson, amely inspiráló, illetve segíti az innnovációs kezdeményezéseket, a start-up törekvéseket, valamint a vállalkozóvá válást.

Lényege, hogy céges problémákra innovatív gondolkodású hallgatói csoportok keresnek megoldást. A projektek hallgatói csapatának kialakításánál A DEMOLA Pécs törekszik a multidiszciplinaritásra, az adott probléma lehető legátfogóbb szempontból történő megközelítésére. A hallgatók amellett, hogy valós és éles vállalati kihíváson dolgozhatnak a cég szakértőjével együttműködve, kreditet is kapnak a program teljesítéséért, amelynek kötött 8 hetes programja van.

Minderről részletesebben a következő linken olvashattok:  https://innovacio.pte.hu/hu/tartalom/demola_pecs

PannonPharma Challenge

Idén októberben két projekt is indul, mindkettő a PannonPharma gyógyszercéggel. Az elsőként induló challenge inkább gazdasági-stratégiai fókuszú, a második a cég gyógynövény-termékportfóliójának újragondolására törekszik. Mindkét projekt feltétlenül igényelné gyógyszerész hallgatók részvételét! 

A két PannonPharmás challenge felhívása megtekinthető: https://applications.demola.net/?location=pecs