Az ÁOK/GYTK idegen nyelvű képzési programjaiban oktatóként közreműködő KK-s munkatársak díjazási feltételei

2021. április 1.

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Klinikai Központban dolgozó, egészségügyi szolgálati jogviszonnyal rendelkező azon munkatársak esetében, akik oktatóként részt vesznek az ÁOK és a GYTK idegen nyelvű képzési programjaiban, a Kancellária Humánpolitikai Főosztályával folytatott egyeztetés alapján a következő dokumentumok szükségesek a díjazáshoz:

  • Mindazon KK-s munkatársak, akik oktatói munkakörre vonatkozó közalkalmazotti jogviszonnyal (is) rendelkeznek, a továbbiakban is többletfeladat-kitűző alapján részesülhetnek díjazásban.
  • Mindazon KK-s munkatársak, akik csak egészségügyi szolgálati jogviszonnyal rendelkeznek, M-es megbízási szerződés alapján részesülhetnek díjazásban (a külsős – azaz a PTE-vel semmilyen alkalmazotti jogviszonyban nem álló – óraadókhoz hasonlóan).

A díjazás számfejtésének feltétele továbbra is a kitöltött és teljeskörűen aláírt többletfeladat-kitűző vagy M-es megbízási szerződés beérkezéseÉS a megfelelően kitöltött, aláírt órajelentések megküldése.

 

A többletfeladat-kitűző és a M-es megbízási szerződés mintái a kari honlapokon, a Gazdasági Referatúra Dokumentumtárában továbbra is elérhetők és letölthetők.

Figyelem! Amennyiben az adott munkatárs az ÁOK és a GYTK idegen nyelvű képzési programjaiban egyaránt részt vesz, úgy mindkét karra vonatkozóan, külön-külön többletfeladat-kitűzőt vagy M-es megbízási szerződést kell indítani.

Az órajelentés-minta ugyancsak elérhető, letölthető a kari honlapokon, a Gazdasági Referatúra Dokumentumtárából.

Kérjük szíves közreműködésüket a szükséges dokumentumok adminisztrációjában.

 

Köszönettel:

 

ÁOK/GYTK Gazdasági Referatúra