Ismét meghirdették a BrAIN publikációs pályázatot:Nívódíj mellé 75.000 Ft pénzjutalom is dukál!

2021. május 3.

A Magyar Gyógyszerésztudományi Társaság Elnöksége és a Gyógyszerészet c. lap szerkesztősége Brantner Antal Ifjúsági Nívódíj címmel idén is publikációs pályázatot hirdetett gyógyszerészhallgatóknak, fiatal gyógyszerészeknek és konzulenseiknek. A pályázat célja a fiatal szakemberek (gyógyszerészhallgatók és 35 év alatti gyógyszerészek) magyar nyelvű publikációs aktivitásának növelése, valamint potenciális konzulensek ösztönzése a tehetséges fiatalok közleményírásba való bevezetésére.

A pályázat teret ad arra, hogy értékes egyéni gondolatok, kutatómunkák, graduális és posztgraduális szakdolgozatok, dékáni pályamunkák, TDK munkák, doktori disszertációk közlemény formájában átdolgozva szélesebb nyilvánosság számára válhassanak ismertté és hasznossá.

A pályázat győztese a Nívódíj mellé 75 000 Ft pénzjutalmat kap, emellett a pályázat keretében megjelenő közlemények szerzői egyéves Gyógyszerészet előfizetésben részesülnek.

Ezúton kérjük Önt, hogy ajánlja a pályázatot a Karon dolgozó és tanuló fiatal gyógyszerészek, szakképzésben részt vevők, illetve gyógyszerészhallgatók és potenciális konzulenseik figyelmébe.

A Brantner Antal Ifjúsági Nívódíj pályázat kiírását jelen levél melléklete tartalmazza, további részletek és a jelentkezési lap megtalálható a Magyar Gyógyszerésztudományi Társaság honlapján az alábbi linken:

https://mgyt.hu/brantner-antal-ifjusagi-nivodij-palyazat-2021/