2016. február 10.

PTE Szívgyógyászati Klinika rendez az MKT Kardiológiai Képalkotó Munkacsoportjának támogatásával

Szeretettel meghívjuk Önt Alapfokú Echokardiográfiás Tanfolyamunkra, amit a PTE Szívgyógyászati Klinika rendez az MKT Kardiológiai Képalkotó Munkacsoportjának támogatásával.


Az utóbbi években sokan jelezték, hogy igény lenne olyan kurzusra, ahol az alapoktól építkezve tekintjük át a szívultrahangos vizsgálat legfontosabb területeit. Ennek a kérésnek szeretnénk eleget tenni idén áprilisban, országos hírű echocardiográfiás szakemberek segítségével.
A tanfolyam során részletesen foglalkozunk a bal és jobb kamra funkció vizsgálatával, a billentyű betegségek és a koszorúér betegség echokardiográfiás diagnosztikájával.
Emellett bepillantást nyerhetünk a szív MR, a coronaria CT, a TEE és a 3D ECHO felhasználási lehetőségeibe az említett területeken.
Újdonság, hogy a kardiológus kollégák mellett aneszteziológus és intenzív terápiás szakemberek részvételére is számítunk, mivel tanfolyamunkat számukra is akkreditálták.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Prof. Dr. Cziráki Attila
Dr. Faludi Réka


Időpont: 2016. április 8-9.
Helyszín: Pécs, Hotel Makár****
A tudományos ülés pontszerző, akkreditált tanfolyam: 16 pont

Regisztráció, jelentkezés a társasági programra, szállásfoglalás és további információk a tanfolyam honlapján: http://pcongress.hu/CongressRegisztracio/index/66

A folyamatosan frissülő tudományos program elérhető: http://pcongress.hu/Congress/tudomanyos_program/66

Dokumentumok