A hallgatók TDK munkája elsődleges a Gyógyszerésztudományi Kar számára

2016. november 17.

Eredményesen zajlott és jó hangulatban telt a PTE Gyógyszerésztudományi Kar első alkalommal megrendezett TDK Szakmai Délutánja 2016. november 2-án

A GYTK TDK Bizottsága a TDK munka hallgatók körében történő népszerűsítése érdekében szervezte meg a PTE Szentágothai János Kutatóközpontban az eseményt, ahol nagy örömünkre 37 hallgató és a Kar valamennyi szakintézete aktívan részt vett.

Bevezető előadásában Dr. Horváth Györgyi, a kari TDK Bizottságának elnöke összefoglalta, hogy a hallgatók és az intézeteink számára számtalan szakmai és személyes fejlődési lehetőséget hordoz magában a kutatási munkába történő aktív bekapcsolódás. Nem csupán kreatív gondolkodásra ösztönöz, de a későbbiekben új elhelyezkedési lehetőségeket hordoz magában, ráadásul számtalan pályázati lehetőség is megnyílik a hallgató előtt az egyetemi évei során.

A kari vezetőség köszöntő beszédei, illetve a szakintézetek oktató-kutató munkatársainak bemutatkozó előadásai is megerősítették, hogy a GYTK számára prioritás az aktív és eredményes hallgatói TDK tevékenység.

 

Intézeti TDK témák és kapcsolat:

Érdeklődők figyelmébe ajánljuk a TDK téma kereső felületet és a rendezvény letölthető előadásait.