Karunk négy TDK hallgatója elismerésben részesült kiemelkedő tudományos munkásságuk miatt a PTE „Tehetségre hangolva” oklevélátadó ünnepségén

2016. december 2.

2016. december 1-én került megrendezésre a PTE „Tehetségre hangolva” oklevélátadó ünnepsége az egyetem Tehetséggondozási Iroda szervezésével.

 

A Pécsi Tudományegyetem Oktatási Igazgatóságának Tehetséggondozási Irodája, mint az egyetem Központi Regionális Tehetségpontja, minden évben ösztöndíjpályázatokat hirdet az egyetem karain tanuló hallgatók számára, akik kiemelkedő művészeti, sport és tudományos tevékenységet végeznek. A pályázatok nyerteseiről a végső döntést egy szakmai bizottság, a PTE Tehetségtanácsa hozza meg. Idén a GYTK négy hallgatója elismerő oklevelet vehetett át a PTE „Tehetségre hangolva” oklevélátadó ünnepségén.

Kriszbacher Ildikó Ösztöndíjban részesült hallgatóink:

Csikós Eszter (tutorai: Dr. Horváth Györgyi, Dr. Csekő Kata)

Fittler Katalin (tutora: Dr. László Kristóf)

Átütő Tehetség Ösztöndíjban részesült hallgatóink:

Gampel Zsófia (tutorai: Dr. Horváth Györgyi, Dr. Kemény Ágnes)

Tigyi Bettina Marianna (tutorai: Prof. Dr. Pongrácz Judit, Dr. Horváth Györgyi)

A Szinapszis program (Kiválók a kiválókért – Tanítva tanulni tehetségsegítő program) elsődleges célja a tehetséges középiskolások felkutatása, az egyetemre vonzása és korai bekapcsolása az egyetemi tehetséggondozásba. Ebben egyetemünk szakkollégista hallgatói mentorként segíthetik a középiskolások munkáját. Karunkról Gampel Zsófia és Tigyi Bettina Marianna a Szinapszis programban nyújtott kiemelkedő mentori munkájukért is elismerő oklevélben részesültek.

A PTE GYTK Dékáni Vezetősége szívből gratulál az elismerésekben részesült hallgatóinak illetve az őket felkészítő oktató kollégáiknak. Munkájukhoz további sok sikert kívánunk.

 

GYTK Dékáni Vezetőség