Igényelhető a 2017/2018-as tanévben első évfolyamos hallgatók kollégiumi díjtámogatása

2017. szeptember 12.

A Pécsi Tudományegyetem Általános Orvostudományi és Gyógyszerésztudományi Kara teljes mértékű kollégiumi díjtámogatást biztosít mindazon felvételiző diákok számára, akik a 2017-es felvételi eljárás során osztatlan képzéseink egyikét (általános orvostudományi, fogorvostudományi, gyógyszerész) jelölik meg első helyen a felvételi jelentkezéskor, és felvételt nyernek a 2017/2018-as tanévre.

A kollégiumi díjtámogatás mindazon diákok igényelhetik, akik a 2017-es felvételi alapeljárás során osztatlan képzéseink egyikét (általános orvos, fogorvos-, gyógyszerész) jelölték meg első helyen, és felvételt nyertek a 2017/2018-as tanévre, valamint a kollégiumi pályázaton kollégiumi helyet nyertek el.

A támogatást kizárólag a 2017/2018-as tanévben, első évfolyamos hallgatók (általános orvos, fogorvos, gyógyszerész) vehetik igénybe, a tanév teljes időtartamára. A kedvezményt igényelni kell, a kedvezmény nem halasztható, a következő tanévre át nem vihető, és kizárólag azon felvett, első évfolyamos hallgatók vehetik igénybe, akik a 2017-es felvételi eljárást megelőzően nem folytattak tanulmányokat a Pécsi Tudományegyetem Általános Orvostudományi vagy Gyógyszerésztudományi Karán.

Kollégiumi díjtámogatás igénylésére szolgáló űrlap

A pályázati űrlap és a csatolt dokumentumok (besorolási határozat, kollégiumi felvételi határozat) leadási határideje: 2017. szeptember 20., 13:00 – helye: Magyar Felvételi és Hallgatói Szolgáltató Iroda – PTE ÁOK Elméleti Tömb – Szigeti út 12., IV. emelet.