2018. január 3.

TEREMFOGLALÁS a 2017/18. TANÉV 2. FÉLÉVében

 

Tisztelt Intézetigazgató Asszony! Tisztelt Intézetigazgató Úr!

 

A PTE ÁOK Szimulációs Oktatási Központja a tavaszi szemeszterben is készséggel áll az Önök rendelkezésére. Az Ön szervezeti egysége által meghirdetett oktatásokhoz igény szerint termet az alábbi linken foglalhat:

http://aok.pte.hu/hu/egyseg/almenu/3014/316

Az online teremfoglaláshoz segítséget nyújt az oldalon található rövid használati útmutató.

 

A Szimulációs Oktatási Központ célja a karunkon hivatalosan meghirdetett graduális (azon belül elsősorban a kötelező) és posztgraduális kurzusok hátterének biztosítása, támogatása. 2018. január 3-tól ezen tantárgyak teremfoglalásait várjuk. Január 18-tól lehetőség nyílik az elektív és fakultatív, valamint külsős kurzusok foglalására is. A beérkező foglalásokat időrendi sorrendben hagyjuk jóvá.

 

Kérjük, hogy az online teremfoglalás során pontosan határozza meg eszközigényét, hogy a szükséges beszerzéseket elő tudjuk készíteni. Eszközeink listáját leírással és képpel illusztrálva megtalálja honlapunkon: http://aok.pte.hu/hu/egyseg/eszkozok/3014/318

Ezen felül lehetősége van eszközeink előzetes megtekintésére, kipróbálására is.

Első alkalommal történő foglalás, vagy új oktató bevonása esetén, kérjük látogasson el hozzánk személyesen. Időpont egyeztetéshez elérhet bennünket a 0672/536-211-es telefonszámon vagy az alábbi email címen: mediskillslab@aok.pte.hu

Termeinkek és eszközeinknek használata a PTE ÁOK által meghirdetett graduális képzések számára térítésmentes, költségtérítéses posztgraduális továbbképzések, valamint külső oktatások lebonyolítása esetén, kérjük, vegye fel a kapcsolatot Gazdasági Referensünkkel, Dr. Varga Péterrel (peter.varga222@gmail.com)!

 

Kérjük, hogy felmerülő kérdéseikkel Oktatásszervezési Referensünket, Dr. Schlégl Ádámot (adam.schlegl@aok.pte.hu) keressék!

 

Tisztelettel,

 

 

            Dr. Rendeki Szilárd                                            Dr. Schlégl Ádám

                    igazgató                                             oktatásszervezési referens

     Szimulációs Oktatási Központ                           Szimulációs Oktatási Központ