2018. szeptember 26.

Richter Tudós Klub 2018

Helyszín: Pécsi Tudományegyetem, Természettudományi Kar, Vargha Damján Konferenciaterem

Időpont: 2018. október 16., kedd 16:00 óra 

 

2004 óta rendezi meg a Richter Gedeon Nyrt. a hazai orvosi egyetemeken nagy érdeklődésnek örvendő Richter Tudós Klub sorozatát. Az előadások célja egyrészt az, hogy az orvosi, gyógyszerészeti tudományos élet aktuális témáit az adott területek elismert szakemberei a résztvevőkkel megismertessék, másrészt, hogy a Társaság tevékenységéről közelebbi képet adjanak a hallgatóknak.

A Tudós Klubot kiemelten ajánljuk az egyetemi hallgatók, a rezidensképzésen résztvevők, valamint a fiatal gyakorlóorvosok, családorvosok és gyógyszerészek figyelmébe.

Az esemény végén a hallgatóknak lehetőségük nyílik jelentkezni egy, speciálisan erre az alkalomra szervezett budapesti Richter látogatásra.

Az eseményen, valamint az azt követő állófogadáson a részvétel ingyenes.

PROGRAM:

Dr. Kozma Róbert

belföldi értékesítési és marketing-igazgató, Richter Gedeon Nyrt.

Richter Gedeon – Évszázados felelősséggel az egészségért

Hogyan működik egy ezer kutatót foglalkoztató évszázados gyógyszercég? Milyen innovációs tevékenységeket végez a Richter?

Hallgasd meg a Richter Gedeon belföldi értékesítési és marketing igazgatójának előadását, tedd fel személyesen saját kérdéseidet, és jelentkezz a budapesti Richter-látogatásra!

 

Dr. Zacher Gábor

Mindennapi függőségeink

Mit jelent függőségben élni? Sokat nézel sorozatot? Talán Te magad is függő vagy? Magyarország vajon hol áll a függőség feketelistáján? Gyere el a Richter Tudós Klubra – hallgasd meg Dr. Zacher Gábor előadását, tedd fel személyesen kérdéseidet, és jelentkezz a budapesti Richter-látogatásra!

Fekete Iván

társalapító, Turbine Kft.

Gyógyszerfejlesztés 2.0 – Mesterséges intelligenciával támogatott sejtmodellezés a megértés szolgálatában

Melyek a legnagyobb kihívások jelenleg a gyógyszerfejlesztésben? Hogyan segíti a gyógyszerfejlesztést a mesterséges intelligencia?
Dr. Fekete Iván „Mesterséges intelligenciával támogatott sejtmodellezés a megértés szolgálatában” című előadásából mindenre választ kapsz!



 

Meghívó

Facebook