2018. október 9.

A Pécsi Tudományegyetem Idegtudományi Centrum (PTE IC) az idegtudományokkal foglalkozó TDK-sok és doktorandusz hallgatók számára Tudományos Diákköri és Doktorandusz Konferenciát szervez.

A PTE IC egyik legfontosabb tevékenységének tartja a tudományos kutatói továbbképzés támogatását a pécsi idegtudományok jövőjének biztosítása érdekében. Ennek keretében a már hagyományos tudományos szimpóziumra invitál minden idegtudománnyal foglalkozó, a PTE-n tevékenykedő TDKs egyetemi hallgatót, doktoranduszt (PhD hallgatót) ill. doktorjelöltet. A szimpózium kiváló lehetőség a kutatási programok bemutatására, megvitatására, tapasztalatszerzésre, valamint kapcsolatok építésére.

A KONFERENCIA IDŐPONTJA

2018. november 22-23, csütörtök-péntek.

HELYSZÍN

Pécsi Tudományegyetem, Szentágothai János Kutatóközpont, Bachman Zoltán előadóterem, Pécs, Ifjúság útja 20.

A KONFERENCIA PROGRAMJA

TDKs és doktoranduszi szekcióban hallgatói előadásokat terveznek. A programot a doktorképzéssel és a kutatói életpályával kapcsolatos fórummal szeretnék zárni. A részletes program a konferencia honlapján lesz elérhető a jelentkezési idő lejártát követően. https://sites.google.com/site/icszkkphdestdkkonferencia/

JELENTKEZÉS MÓDJA

A részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. Jelentkezni a hamarosan elérhető online-felületen lehet 10 perces szóbeli előadásokkal (amit 5 perc vita követ) az előadás címének, a szerzőlistának és egy max. 250 szóból álló absztraktnak a szervezőkhöz való eljuttatásával. Az előadás absztraktokat a szervező bizottság előzetesen el fogja bírálni és a befogadásról értesítést küld.

TERVEZETT HATÁRIDŐK

Jelentkezni elektronikus úton lehet a konferencia honlapján 2018. október 5-től:

https://sites.google.com/site/icszkkphdestdkkonferencia/

Absztraktok beérkezése: 2018. október 30.

Visszaigazolás: 2018. november 5.

Felhívás