2019. január 28.

Kedves Kollégák! Kedves Gyógyszerészhallgatók!

 

Örömmel értesítjük Önöket, hogy a Pécsi Tudományegyetem Gyógyszerésztudományi Kar  2019. március 2-án, szombaton rendezi a IX. Pécsi Egyetemi Gyógyszerész Bált.

Legyen részese ennek a különleges rendezvénynek, amelyen megelevenedik a Nagy Gatsby titokzatos világa!

Fontosnak gondoljuk, hogy a Bál egy szakmai, közösségformáló vidám mulatság legyen, ahol a gyógyszerészhallgatók és végzett diákjaink, valamint a régió gyógyszerészei találkozhatnak egymással. Mindemellett kiemelt célunk, a Karon folyó oktató- és kutatómunka fejlesztését segítő „Pécsi Egyetemi Gyógyszerészképzésért” Alapítvány számára támogatások gyűjtése.

A rendezvényre szeretettel várjuk a közforgalmú gyógyszertárakban dolgozó és kórházi gyógyszerész kollégákat, bármely egyetemen végeztek is, hívjuk a társegyetemek gyógyszerészhallgatóit és oktatóit, illetve a gyógyszerészet szakmai szervezeteit, gyógyszergyárak és gyógyszer nagykereskedők munkatársait. A Bálon a helyi és a regionális média is képviselteti magát.

Időpont: 2019. március 2.
Helyszín:  PTE ÁOK Dr. Romhányi György Aula, 7624 Pécs, Szigeti út 12.
Megjelenés: alkalomhoz illően, a 20-as évek Amerikájának stílusában.

A tervezett programok között a Patronus Alumnorum Pharmaciae díj átadásán kívül a Rozsdás Pisztillus kórus rövid műsora, továbbá a Cocktail Band zenekar és az elmaradhatatlan báli tombola szerepelnek. A színvonalas, korszakhoz illő vacsoráról a Pezsgőház Étterem gondoskodik.

 

Jegyvásárlás és további információk: http://pcongress.hu/Congress/index/82

 

Sok szeretettel várunk minden kedves kollégát!

 

 

                        Rajj Réka                Dr. Perjési Pál              Dr. Fittler András

    HÖK elnök                    dékán                      dékánhelyettes

Meghívó