A Gyógyszerészeti Intézet informatív köszöntője a hallgatók számára

2020. szeptember 16.

Kedves Hallgatók!

Üdvözlünk benneteket a 2020/2021-es tanév őszi szemeszterében, amely a globális pandémiának függvényében részben különös és rendhagyó körülmények között indult el. Karunkon a hibrid oktatási keret valósul meg, amelyben egyaránt részt vesztek online Team előadásokon, úgy mint megfelelő védőfelszerelés társaságában személyes jelenlétet megkövetelő gyakorlati órákon.

A Gyógyszerészeti Intézet tantárgyainak előadásai és szemináriumai a félévben online formában a Microsoft Teams felületen kerülnek megtartásra. Így a Gyógyszerügyi ismeretek 2. és 4. tantárgy keretében személyesen nem találkozunk. Az interakció az órákon kívül egyéni és csoportos feladatok formájában valósul meg.

Az ágazati, egyetemi és kari szabályozásoknak megfelelően a Gyógyszerészeti szakinformatika tárgy keretében megtartott gyakorlati órák személyes jelenléttel zajlanak, csoportbontásban, így megvalósítható a 1,5 m védőtávolság betartása a kötelező maszkviselés mellett.

A jelenlegi helyzet nagyfokú változékonysága miatt a szabályozás is változhat a jövőben. Ennek megfelelően az esetleges változásokról és az órák, gyakorlatok időpontjairól a hivatalos Teams felületeken, illetve e-mail formájában minden érintett hallgatót mihamarabb tájékoztatunk.

Sikeres szemesztert kívánunk Nektek és reméljük találkozhatunk majd minél többet biztonságos keretek között.

A Gyógyszerészti Intézet csapata