Aqua Challenge néven hirdet az OGYÉI 30 napos vízivási kihívást a közösségi médiában

2020. szeptember 30.

Nem lehet eléggé hangsúlyozni a helyes táplálkozás szerepét az egészségmegőrzésben. A túlsúly, az elhízás és az ezekhez kapcsolódó betegségek világszerte óriási terhet rónak az egészségügyi ellátórendszerre. A megelőzés, a terhek csökkentése mindannyiunk közös érdeke, ezért 2020. október 1- től az OGYÉI 30 napos vízivás kihívást hirdet meg a közösségi médiában Aqua Challenge néven, EMMI Egészségügyért Felelős Államtitkársága támogatásával.

Az Aqua Challenge jó lehetőség arra, hogy bárki megtapasztalja: egyetlen apró változtatással is nagy lépést tehetünk az egészségesebb életmód felé. A kihívás teljesítése erőt, lendületet adhat további, az egészség megőrzését támogató terveink megvalósításához.

Hogy a kihívást minél többen sikeresen teljesítsék, az Élj könnyebben! – merőkanál.hu Facebookoldalon minden nap praktikus tanácsokat és hasznos, hiteles információkat, plakátokat teszünk közzé a vízfogyasztással kapcsolatban.

Gondoskodunk arról is, hogy a motiváció se csökkenjen: a kihívás minden hetén nyereményjátékot is meghirdetünk, melyen kulacsból, összecsukható, hordozható pohárból és egyéb hasznos, vízhez kötődő tárgyakból álló csomagokat nyerhetnek a szerencsés résztvevők.

Az ajándékcsomagok megszerzéséhez nincs más teendő, mint csatlakozni az október 1-jén induló Aqua Challenge kihíváshoz a Facebookon és követni a játékszabályokat. Az igazi nyertesek persze azok, akik bebizonyítják maguknak, hogy képesek tenni az egészségükért azzal, hogy mindössze 30 napon át tudatosan fogyasztanak folyadékot, megfelelően hidratálják a szervezetüket, így fokozzák a teljesítményüket és kerülik a felesleges kalóriabevitelt.