2020. november 3.

CEEPUS információs és pályázatíró webinárium

 

A Tempus Közalapítvány / CEEPUS Magyarországi Iroda információs és pályázatíró webináriumot szervez a 2021/2022-es tanévre szóló CEEPUS hálózati pályázatok benyújtásának elősegítése érdekében. A rendezvényen áttekintjük a CEEPUS program általános tudnivalóit, a pályázat megírásához szükséges legfontosabb ismereteket, bemutatjuk a pályázati felületet, jó gyakorlatokat osztunk meg a pályázatírással kapcsolatban, illetve megválaszoljuk a pályázók kérdéseit. A rendezvény gyakorlati ismeretekkel segíti a pályázókat a pályázati anyag kidolgozásában.

Kiket várnak a rendezvényre?

A pályázatíró webináriumra elsősorban az új hálózati pályázat beadását tervező érdeklődőket várjuk a felsőoktatási szektorból (oktatók, szakgazdák, tanszékvezetők.) Mindenekelőtt a hazai koordinálású hálózatok főkoordinátoraira számítunk, de szeretettel várjuk a külföldi koordinációjú hálózatok hazai partnereit is.

Időpont: 2020.11.20. 10:00-13:00

(Az első órában a CEEPUS program álalános tudnivalóit mutatjuk be, a programban aktívan részt vevőknek elegendő később csatlakozniuk. A részletes programot a rendezvény előtt elküldjük a regisztráltaknak.)

Helyszín: Online felület (Zoom)

Regisztrációs határidő: 2020. november 17. éjfél

Regisztráció:a TKA honlapján