Meghívó a 2012. évi Pécsi Egyetemi Gyógyszerész Bálra

2012. január 20.

A Pécsi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Kar Gyógyszerésztudományi Szak 2012. március 3-án rendezi meg a Pécsi Egyetemi Gyógyszerész Bált a PTE ÁOK Romhányi György aulában.

V. Pécsi Egyetemi Gyógyszerész Bál

Pécsi Egyetemi Gyógyszerész BálBálunk célja kettős. Elsősorban egy szakmai közösségformáló vidám mulatság, ahol a gyógyszerészhallgatók és végzett diákjaink, valamint a régió gyógyszerészei találkozhatnak egymással. Mindemellett kiemelt célja a rendezvénynek a szakon folyó oktató- és kutatómunka fejlesztését segítő „Pécsi Egyetemi Gyógyszerészképzésért” Alapítvány számára támogatások gyűjtése.

A rendezvényre szeretettel várjuk a gyógyszertári és kórházi gyógyszerész kollégákat, bármely egyetemen végeztek is, hívjuk a társegyetemek gyógyszerészhallgatóit és oktatóit, illetve a gyógyszerészet szakmai szervezeteit, gyógyszergyárak és gyógyszer nagykereskedők munkatársait.

Jegyek 2012. február 20-tól kaphatóak a PTE ÁOK Hallgatói Önkormányzat irodájában.

(7624 Pécs, Szigeti út 12. II. emelet)

Belépőjegyek ára/fő:

  • PTE ÁOK Hallgatói Jegy - 1800 Ft
  • Külsős Jegy - 3000 Ft
  • Támogatói Jegy - 5000 Ft-tól

Állófogadás jegy:

  • 3500 Ft/fő

A jegyek korlátozott számban kaphatóak. Kérjük időben gondoskodjanak a jegyvásárlásról!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kezdeményezésünk sikerét jelzi, hogy évről-évre egyre több bálozó vendég, számos szórakoztató program és igen gazdag tombola felajánlás emeli az est rangját.

Dokumentumok