2016. március 24.

Gyógyszerészi Gondozási - Beteg Tanácsadási Verseny 4. és 5. éves gyógyszerészhallgatók. Budapest, 2016. április 23. (szombat)

Gyógyszerészi Gondozási - Beteg Tanácsadási Verseny Budapest, 2016. április 23. (szombat)

A korábbi években számos negyed és ötödéves pécsi hallgató (2015. évi videó, 2014. évi hír itt) sikeres szereplésének örülhettünk a fővárosi rendezvényen, mely egy nagyon jó hangulatú és magas színvonalú megmérettetés. Impozáns környezetben találkozhattok más Karok hallgatóival és megismerhetitek a gyógyszerészet szakmai és a gondozási területének hazai elismert személyiségeit.

Az előző versenyekhez hasonlóan a Gyógyszerészeti Intézet munkatársai idén is biztosítanak segítséget a felkészüléshez. Így kérjük, hogy amennyiben jelentkeztek a versenyre azt nekünk is jelezzétek.

Érdekel mit ér az a tudás, amit évek során a fejedbe tömtél? Szeretnéd megtanulni, hogyan lehet átadni ismereteidet? Magabiztosan szeretnél a betegeid elé állni? Próbáld ki magad a gyakorlatban!
A verseny lényege: előre megadott terápiás területből felkészülve, táraasztal mögött, egy beteget játszó színészt kell tanáccsal és megfelelő gyógyszerrel ellátnod, valóságot modellező patikai szituációban.

A verseny témája: Krónikus mozgásszervi betegségek terápiás kérdései

A győztes elnyeri „Az Év Gyógyszerészhallgatója 2016” címet. 

Vesztesek nincsenek, a verseny célja nem a differenciálás, hanem a közös felkészülés. 
A versenyen 4. és 5. éves gyógyszerészhallgatók indulhatnak; a részvétel INGYENES.
Jelentkezési határidő: 2016. április 10. (vasárnap) 23:59

Jelentkezési felület:
https://docs.google.com/forms/d/1YRl87vEnuVjs-X1HQTAcVV5bsq1ZCpmO3tUdIFKpwZU/viewform