2016. november 9.

Gyermekgyógyászati Klinika Életmentő Gyermek Intenzív Alapítványának támogatására

A Pécsi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Kara, a Medikus Sportegyesület, a PVSK-Mecsek Füszért OB. I. vízilabda csapata Dr. Miseta Attila és Dr. Kemény Dénes fővédnökségével a pécsi Hullámfürdőben Jótékonysági Vízilabda Gálát szervezett 2016. október 26-án.

A vízilabda gála kiegészítéseként a szervezők nyilvános jótékonysági aukcióra bocsátják a Dr. Kemény Dénes és a 2016. évi nyári olimpiai játékokon részt vett magyar férfi vízilabda –válogatott tagjai által felajánlott, a válogatott tagjai által dedikált vízilabdát.

Az online árverés a PTE-ÁOK honlapján indul. A kikiáltási ár 50 000 Ft és 5000 Ft-onként lehet emelni a tétet. Az online licit 2016. november 10-én reggel 08:00 órakor kezdődik és 2016. november 24-én 24:00 óráig tart. A fent megjelölt időpontban az aukció lezárásra kerül, ezt követően a vízilabdára licitálni már nem lehet.

Az aukció teljes bevétele a Pécsi Tudományegyetem Gyermekgyógyászati Klinika Életmentő Gyermek – Intenzív Alapítványát támogatja.

Tekintettel arra, hogy a legmagasabb licit összege nem érte el a minimumértéket 2016. november 24. éjfélig, a liciteljárás meghosszabbításra kerül 2016. november 28-án 12:00 óráig.  Az új határidő lejártát követően a licitkiíró a legmagasabb összeggel licitáló személyt hirdeti ki nyertesnek, eltekintve a megadott minimál értékesítési ártól.

Az érdeklődők az alábbi linkre kattintva licitálhatnak a vízilabdára.