III. Cholnoky László Nemzetközi Szakkollégiumi Szimpózium

2017. május 3.

Tudományos hallgatói konferencia

Kedves Érdeklődők!

Mint az utóbbi két év során, idén is megrendezésre kerül már már hagyománnyá vált Cholnoky László Szakkollégiumi Szimpózium a Cholnoky Lászó Gyógyszerész és Biotechnológus Szakkollégium szervezésében. A szimpózium kiváló lehetőséget biztosít -elsősorban- a gyógyszerész-és biotechnológus hallgatók számára kutatási témáik prezentálására illetve egy jó hangulatú tudmoányos eszmecserére a hazai és nemzetközi egyetemek hallgatói és oktatói között.

A konferencián hazai és külföldi egyetemek elismert oktatóinak előadását követően a PTE, valamint több hazai és határon túli egyetem hallgatói számolnak be kutatásaikról illetve szakkollégiumunk Szinapszis Mentorprogramban résztvevő mentoráltjai is bemutatják munkájukat.

Regisztrálni a Cholnoky László Szakkollégium honlapján az alábbi linken lehetséges:
https://www.cholnokypte.com/cholnoky-szimpozium-jelentkezes

Az előadások megtartására magyar és angol nyelven nyílik lehetőség.
Részletes információk előadóinknak illetve a poszter szekcióban részvevők számára:
Az absztraktot a cholnoky@pte.hu címre kell elküldeni Word fájlként!

Az absztrakt elküldésének határideje: 2017.05.02. 12 óra (dél)

Az absztrakt formai követelménye: 12-es betűméret, Times New Roman, sorkizárt, 1.5-es sorköz. Az absztrakton szerepelnie kell a névnek, címnek, tanszéknek, a hossza pedig maximum 200 szó.

Jelentkezési határidő (csupán résztvevőnek):
Május 4 12:00 (dél)

A részvétel minden esetben regisztrációhoz kötött, a megadott határidő után leadott jelentkezést, absztraktot illetve étkezési igényt sajnos nem áll módunkban elfogadni.

Részletek hamarosan!
Rendezvényünkre mindenkit szeretettel várunk!