PTE GYTK HÖK Iroda

A Gyógyszerésztudományi Kar Hallgatói Önkormányzata (röviden a PTE GYTK HÖK) feladata a hallgatók érdekképviselete, segítése, legyen szó akár a tanulmányokról, akár a jogaik képviseletéről. A HÖK feladata ezen kívül az is, hogy számotokra időről időre jobbnál jobb programokat szervezzen, legyen szó kvízestekről, szakestről, bálokról vagy tanulmányi programokról.

A Hallgatói Önkormányzat az elnöksége Nmar Klaudia Fatimából, mint elnökből, és Shubail Sarah-ból, mint elnökhelyettesből áll, akik először kommunikációs feladatokban segítették a HÖK munkáját, majd júliustól vették át jelenlegi pozíciójukat.. A testületben ezen kívül három referens dolgozik: Takács Titanilla, aki a programokért felel; Pocsai Dóra Léna tanulmányi és oktatási referensként egészíti ki a HÖK munkáját. Tanulmányi ügyekkel bátran forduljatok hozzá, mert mindannyian tudjuk milyen könnyű elveszni a TVSZ és TJSZ terjedelmes oldalai közt. Gara Bella a külügyi kapcsolatokért felelős, így főleg az angol program hallgatóival tartja a kapcsolatot.

Ha bármilyen ügyben segítségetekre lehetünk, keressetek minket bátran, akár személyesen, vagy online formában is, az alábbi elérhetőségeken.

Elérhetőségek

Cím: 7624 Pécs, Rókus utca 2. K épület 314

Tisztelt Olvasó!

A Pécsi Tudományegyetem Gyógyszerésztudományi Kar Hallgatói Önkormányzata (HÖK) 2016. január 1-jén alakult meg.

A HÖK fő feladatai és céljai közé a hallgatóink megfelelő érdekképviselete mellett, a kari Vezetőséggel való kommunikáció, az oktatásfejlesztés, a Tudományos Diákkör (TDK) hallgatóinak koordinálása és a hallgatói rendezvények szervezése tartozik.
Fennállásunk óta sikeres rendezvényeink a 2017. évi Gyógyszerészhallgatók Országos Találkozója és Gyógyszerészbörze, illetve az Orvostudományi Kar Hallgatói Önkormányzatával közösen megrendezett Medikus Kupa pécsi állomásai voltak.
A kari Vezetéssel való kooperáció eredményeként, az oktatásfejlesztésben is sikereket értünk el, ugyanis 2017. nyarán elindult egy nyári kurzus, amely keretein belül a hallgatók, Gyógyszerészi kémia tárgyból két hét alatt elméleti és gyakorlati oktatásban részesültek, majd vizsgát tehettek, ezzel elkerülve az évhalasztást.

Amennyiben kérdés vagy kérés merülne fel, az elérhetőségeknél megtalálnak minden információt.

Üdvözlettel,
PTE GYTK HÖK

 

A HÖK Iroda az épület felújítása miatt zárva. 

Elérhetőségek:

HÖK e-mail: gytk.hok@pte.hu vagy ptegytkhok@gmail.com

 


 Nmar Klaudia Fatima

 PTE GYTK HÖK elnök

 nmar.klaudia@pte.hu

 +36302355832

 

 Shubail Sarah

 elnökhelyettes

 shubail.sarah@pte.hu

 

 

Referensek:

 Pocsai Dóra Léna

 Tanulmányi és oktatásért felelős referens

 pocsai.dora@pte.hu


  Takács Titanilla

 Programszervező referens

 takacs.titanilla@pte.hu