PTE GYTK HÖK Iroda

A Gyógyszerésztudományi Kar Hallgatói Önkormányzata (röviden a PTE GYTK HÖK) feladata a hallgatók érdekképviselete, segítése, legyen szó akár a tanulmányokról, akár a jogaik képviseletéről. A HÖK feladata ezen kívül az is, hogy számotokra időről időre jobbnál jobb programokat szervezzen, legyen szó kvízestekről, szakestről, bálokról vagy tanulmányi programokról.

A Hallgatói Önkormányzat elnöksége Pocsai Dóra Lénából, mint elnökből, és Berta Kiarából, mint elnökhelyettesből állA testületben ezen kívül négy referens dolgozik: Varga Viktória Ildikó, aki a programokért felel; Leib Dominik tanulmányi és oktatási referensként egészíti ki a HÖK munkáját. Tanulmányi ügyekkel bátran forduljatok hozzá, mert mindannyian tudjuk milyen könnyű elveszni a TVSZ és TJSZ terjedelmes oldalai közt.  Kalocsa Luca kommunikációs referensként erősíti a csapatunkat, főként ő kommunikál a hallgatókkal a közösségi média felületeinken és a HÖK hivatalos csatornáin. „A karunkon tanuló angol programos hallgatókat érintő problémákkal Faith Adetunmibi foglalkozik.”

Ha bármilyen ügyben segítségetekre lehetünk, keressetek minket bátran, akár személyesen, vagy online formában is, az alábbi elérhetőségeken.

Tisztelt Olvasó!

A Pécsi Tudományegyetem Gyógyszerésztudományi Kar Hallgatói Önkormányzata (HÖK) 2016. január 1-jén alakult meg.

A HÖK fő feladatai és céljai közé a hallgatóink megfelelő érdekképviselete mellett, a kari Vezetőséggel való kommunikáció, az oktatásfejlesztés, a Tudományos Diákkör (TDK) hallgatóinak koordinálása és a hallgatói rendezvények szervezése tartozik.

Fennállásunk óta sikeres rendezvényeink a 2017. évi Gyógyszerészhallgatók Országos Találkozója és Gyógyszerészbörze, illetve az Orvostudományi Kar Hallgatói Önkormányzatával közösen megrendezett Medikus Kupa pécsi állomásai voltak.

A kari Vezetéssel való kooperáció eredményeként, az oktatásfejlesztésben is sikereket értünk el, ugyanis 2017. nyarán elindult egy nyári kurzus, amely keretein belül a hallgatók, Gyógyszerészi kémia tárgyból két hét alatt elméleti és gyakorlati oktatásban részesültek, majd vizsgát tehettek, ezzel elkerülve az évhalasztást.

Amennyiben kérdés vagy kérés merülne fel, az elérhetőségeknél megtalálnak minden információt.

 

Üdvözlettel,

PTE GYTK HÖK

 

A HÖK Iroda az épület felújítása miatt zárva. 

Elérhetőségek:

HÖK e-mail: gytk.hok@pte.hu vagy ptegytkhok@gmail.com