Csatlakozz hozzánk Online Felvételi Tájékoztatón!

A Pécsi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Kara és Gyógyszerésztudományi Kara idén is megtartja az Online Tájékoztató napot, ahol bemutatja a megújult felvételi eljárást és megválaszolja az azzal kapcsolatos kérdéseket!

Az esemény pontos időpontja: 2023.01.29. 16:00-17:30

Helyszíne: Online - Zoom felület

Az esemény regisztrációköteles. A jelentkezőknek a regisztrációkor megadott e-mail címre küldjük ki a program csatlakozásához szükséges linket, röviddel az esemény előtt.

REGISZTRÁCIÓ!

Téma lesz a kollégiumi díjtámogatás, amivel azokat a hallgatókat, akik a 2024-es felvételin első helyen jelölték az osztatlan képzéseink valamelyikét (általános orvos, fogorvos, gyógyszerész), akár a teljes tanulmányi idő alatt ingyenes kollégiummal támogatunk! Ha érdekel milyen is nálunk egy kollégium itt megnézheted!

E mellett szó esik majd a Rektori Ösztöndíjról is, amit minden karon azok a hallgatók kaphatnak meg, akik amellett, hogy első helyen jelölték a pécsi orvosit, a legmagasabb felvételi pontszámmal rendelkeznek.

A hallgatói életről, Pécs nyüzsgő egyetemi programjairól, vagy a tanulmányok részleteiről közvetlenül a hallgatóinktól is megkérdezhetik a középiskolás mentorprogramunk keretein belül!

Ha érekel, milyen környezetben folyik az oktatás, egy videón bejárhatjuk együtt a Pécsi Campust!