Hírek

Csak a szervezeti egység oldalon megjelenő hír - 2020. június 11, csütörtök

Életem legjobb anatómia vizsgája

- Levél az Anatómiai Intézet vezetőjének -

„Kedves Tanárnő! 

Szeretném jelezni Önnek, hogy sikeresen teljesítettem a szigorlatot. Nagyon boldog vagyok! 

Szeretném megköszönni, amit ebben az igen különleges helyzetben Ön értünk tett. A rengeteg plusz órát és a munkát, ami emögött áll, az őszinte törődést. Ez szerintem nem csak nekem, de a csoport többi tagjának is hatalmas lelkierőt adott. Hálát adok a Jóistennek, hogy Ön lett a gyakorlatvezetőnk ebben a félévben!

Szeretném megköszönni az Anatómia Intézet összes munkatársának a demonstrációs videókat, a feltöltött előadásokat, tudom, hogy ez is nagyon sok munkát igényelt. 

Remélem, hogy szeptemberben újból össze tud majd gyűlni a csoport egy közös ünneplésre!

A vizsga nagyon jó élmény volt, Csernus professzor úr vizsgáztatott. Hihetetlenül kedves és türelmes volt, ha valamit nem tudtam, rögtön segítő kérdést tett fel. A tetemséta elhúzódott, alaposan kikérdezett mindent. Mindegyik képnél először tájékozódási pontokat kellett felismernem, így hamar megnyugodtam, mert nagyon féltem attól, hogy a képek alapján nem fogom tudni, hol is vagyunk. Szerintem ez volt életem legjobb anatómia vizsgája. Tetszett az is, hogy sok klinikai vonatkozást kérdezett. A vizsga végére elhittem: reális álom az, hogy háziorvos lehetek a jövőben!

Jó egészséget, csodálatos nyarat kívánok a Tanárnőnek!”

Hírarchívum