Az új honlap bemutatása

Köszöntjük kedves látogatóinkat a PTE Gyógyszerésztudományi Kar weboldalán!

A pécsi gyógyszerészképzés 20. évfordulójának, a változó digitális trendeknek, illetve Karunk dinamikusan fejlődő attitűdjének jegyében a 2021-es évben kulcsfontosságú változtatásokat fogalmaztunk meg. Karunk új szellemben, új célkitűzésekkel és innovatív progresszióval vág neki a jövőnek. Ezzel összhangban nem csak a weboldalunk, de a kari arculat, valamint a stratégiánk is új köntösben részesül. Szem előtt tartva a szakmai hagyományokat, a képzés színvonalának folyamatos növelését, valamint a márkatudatosságot folytatjuk a munkánkat, a gyógyszerészképzést és a regionális, illetve hazai szakmai utánpótlás-nevelést.

Karunk új weboldalának elkészítésével egy új mérföldkőhöz érkeztünk, ahol a Gyógyszerésztudományi Kar hivatalos weboldala is az elfogadott új kari arculatnak megfelelően jelenhet majd meg az online térben. Szemléletbeli váltásként kezeltük, hogy online főoldalunk amellett, hogy elsősorban az itt dolgozók és hallgatók belső életét szolgálja, egyben részét képezi az ide látogató hazai és nemzetközi érdeklődők első benyomásának.

(Csatlakozva a 2030-ig terjedő időszakra meghirdetett egészségügyi felsőoktatás országos korszerűsítéséhez nemcsak a Kar képzését kívántuk igazítani ehhez a modernizációhoz, de magát a Kar szervezeti identitásának esszenciális elemét szolgáló weboldalt is.)

 

Kedves Látogatóink!

Ahogyan azt Önök is tapasztalták a Gyógyszerésztudományi Kar honlapja a napokban új, megszépült arculattal és ezzel együtt egy teljesen újragondolt és egyszerűsített navigációval áll rendelkezésre mind a belső felhasználók, mind pedig a Kar tevékenysége iránt érdeklődők számára.

Ez az ún. szupernavigáció vagy ahogyan ezt az online tér szakmai zsargonja nevezi "hamburger menü", honlapunk nyitó oldalának jobb felső sarkában található. Segítségével tematikusan elérhetővé válik minden tartalmunk és gyorsan eljuthatunk bennünket érdeklő témakörökhöz.

Ez az összefoglaló menürendszer egy adott oldal lefelé való görgetésekor ugyan eltűnik, de ha visszafelé görgetjük az oldalt azonnal megjelenik, így segítve bennünket, hogy az egyes tartalmak között a legrövidebb úton váltani tudjunk.

Honlapunk nyitó oldala annyiban is változott, hogy tématerületei valamelyest hangsúlyosabban szólnak a külső látogatókhoz, ezzel is szeretnénk érzékeltetni, hogy Karunk online jelenlétében kommunikációs szemléletváltás is zajlik és nem csak intranetes munkaeszközként, hanem a külső tájékoztatás, a stratégiai és toborzási célok együttes és közös feladatrendszerét ellátó portálként kívánjuk a jövőben honlapunkat használni.

Mindezen túl az oktatóink és hallgatóink számára releváns tartalmak és szolgáltatások közvetlenül a honlap fejlécéből és a korábban említett szupernavigációs szolgáltatással könnyen és gyorsan hozzáférhető marad.

Bízunk benne, hogy az új honlap alkalmazhatósága, használhatósága mindenki számára hamar megszokottá és örömtelivé válik, ezzel együtt az átállást annyiban tovább segítjük, hogy néhány hónapig még a régi kari oldalunk elérhetőségét is biztosítjuk az alábbi címen:

old.gytk.pte.hu

Kérjük, hogy amennyiben észrevétele van Karunk teljes körűen megújult honlapjával vagy a feltüntetett tartalommal kapcsolatban a láblécben található Visszajelzés menüpontra kattintva jelezze azt nekünk.