Pályázat tudományos közlemények megjelenésének támogatására

2018. szeptember 13.

Tisztelt Munkatársak!

Az Általános Orvostudományi Kar és Gyógyszerésztudományi Kar meghirdette kari belső pályázatát. A Támogatás célja, hogy támogassa az AOK, a GYTK és Klinikai Központhoz tartozó kutatócsoportok tudományos közleményeinek megjelenésével kapcsolatos költségeit, ezáltal azok megjelenését.

Az EFOP-3.6.3-VEKOP-16-2017-00009 számú projekt keretében lehetőség van a publikáció megjelenésével kapcsolatosan további költségek finanszírozásra.

Támogatási ismérvek:

1. Támogatandók köre:

A támogatásra pályázhat az ÁOK elméleti intézeteiben vagy a Klinikai Központ klinikáin vagy a GYTK intézeteiben főállású közalkalmazotti jogviszonyban dolgozó oktató, kutató, aki első vagy utolsó szerzős cikket jelentet meg, és a szerzők egyike doktorjelölt (PhD. hallgató – nappali, levelező, egyéni felészülő) vagy TDK hallgató.

 

2. Támogatás benyújtásának módja:

A pályázatot kizárólag Prof. Dr. Reglődi Dóra AOK Dékánhelyettes Asszony dora.reglodi@aok.pte.hu  email címére kell küldeni az alábbiak csatolásával:

  • A benyújtandó cikk melyen az újság neve stb. látható, amely tartalmazza az EFOP-3.6.3-VEKOP-16-2017-00009 számú projekt és a Pécsi Tudományegyetem Gyógyszerésztudományi Kar támogatására történő hivatkozást. (az affiliációknál a “University of Pecs” mellett a “Faculty of Pharmacy”-nak szerepelnie kell
  • Az Editor elfogadó levele ha már van vagy kefelenyomat.

 

3. Támogatás bírálata:

A bírálat a benyújtást követő 2 héten belül megtörténik. A pá­lyázatokat a keret kimerüléséig fogadják be. A GYTK pályázatait is a dora.reglodi@aok.pte.hu címre kell megküldeni a szükséges mellékletekkel együtt, melyet a GYTK Dékánnal történő egyeztetést követően bírálnak el.

 

 

Dr. Nyitrai Miklós                    Dr. Perjési Pál                          Dr. Reglődi Dóra

dékán                                      dékán                                      tudományos dékánhelyettes