Pályázat gyógyszerészhallgatók részére: "Kórházi/Klinikai gyógyszerészetben rejlő szakmai kihívások bemutatása egy hallgató szemével"

2015. február 2.

A MAGYAR GYÓGYSZERÉSZI KAMARA
KÓRHÁZI–KLINIKAI TERÜLETI SZERVEZETE

Pályázatot
hirdet gyógyszerészhallgatók részére.


Cím:

Kórházi/Klinikai gyógyszerészetben rejlő szakmai kihívások bemutatása egy hallgató szemével.


A pályázatban kifejtendő a magyar kórházi/klinikai gyógyszerészet múltja, jelenlegi helyzete, jövőképe (szakmai és társadalmi aspektus figyelembevételével) a hallgató kutatásai, meglátásai és tanulmányai alapján.


A dolgozat formai követelményei:
Terjedelem: 12-14 oldal
Betűméret: 12-es
Sorköz: 1,5
Margók: 2,5 cm
Betűtípus: Times New Roman
Beérkezési határidő: 2015. március 31.
Feltétel: gyógyszerész hallgatói jogviszony.


A pályázatot benyújtani elektronikus és nyomtatott formában kell. Utóbbihoz csatolni kell a hallgatói jogviszonyt igazoló dokumentumot.
Elektronikus: mgykpalyazat@gmail.com (tárgy: KKTSZPÁLYÁZAT-név)
Levelezési cím: Dr. Tátrai Tibor, 1089. Bp. Kőris utca 25. II/2.

A szakmai zsűri tagjai:


Dr. Süle András Ph.D, a Péterfy Sándor utcai Kórház-Rendelőintézet és Baleseti Központ intézetvezető főgyógyszerésze, a MGYK KKTSZ elnökségi tagja,
dr. Csiri Ibolya, a Szent Pantaleon Kórház-Rendelőintézet Dunaújváros intézetvezető főgyógyszerésze, a MGYK KKTSZ Etikai Bizottságának elnöke,
dr. Tátrai Tibor, a Szent Borbála Kórház gyógyszerésze, a MGYK KKTSZ elnökségi tagja.
A zsűri a tartalom (innováció, megvalósíthatóság) és külalak (formai követelmények) alapján értékeli a beérkezett munkákat.


A díjak:
I. díj: jutalom 40.000 Ft értékben
II. díj: jutalom 20.000 Ft értékben
III. díj: jutalom 10.000 Ft értékben

A Pályázat fővédnöke:
Hajagosné dr. Hümpfner Rózsa, a Gottsegen György Országos Kardiológiai Intézet intézetvezető főgyógyszerésze, a MGYK KKTSZ elnöke.


A kiíró fenntartja a jogát a pályázati feltételek nem alapvető paramétereinek esetleges változtatására, melyet a pályázat megjelenési helyein haladéktalanul közzé tesz. A pályázat eredménye ellen jogorvoslatnak helye nincs. Bármely kérdés esetén információ kérhető: tibor.drtatrai@gmail.com