Esemény

Irány a PTE! Kultúrfeszt - Általános Orvostudományi Kar- Gyógyszerésztudományi Kar programnapja


2021. január 26, kedd 15:00–21:00

Pécsett diplomát szerezni sokkal több a megszerzett kreditek összességénél. Pezsgő, nyitott, vidám, érdeklődő közeg várja a hallgatókat, akik a tanulmányaik mellett millióféleképpen kibontakozhatnak a művészetek, a sport, a könnyűzene, a gasztronómia legkülönbözőbb területein. Kicsit fesztivál, kicsit előadás és kicsit tárlatvezetés – az Irány a PTE! Kultúrfeszt egy hétbe sűríti mindazt, amiért mindenki pécsi akar lenni.

A kultúrfeszt célja, hogy a jelenlegi helyzethez igazodva, egyedi formában, virtuálisan átélhető legyen a pécsi egyetemi életérzés. Olyan programelemek szerepelnek a kínálatban, amelyek virtuális „pótélményként” egy kis Pécset varázsolnak mindenki számítógépére, tabletjére vagy telefonjára. Középiskolásoknak, aktív és végzett PTE hallgatóknak, szülőknek és oktatóknak élménydús online rendezvényeket, különlegességeket kínál az esemény, január 25-től 29-ig.

Az Általános Orvostudományi és Gyógyszerésztudományi Kar 2021. január 26-án, 15 órától várja az érdeklődő diákokat interaktív programokkal . 

Részletes programok 2021. január 26-án

Gyertek el! Ismerjetek meg minket! Kérdezzetek Tőlünk!

 

Kapcsolat

Stratégiai Marketing és Toborzó Iroda
Email: