Hírek

Pályázati hírek - 2019. január 22, kedd

Anoli Díj - pályázati felhívás

A Magyar Gyógyszerésztudományi Társaság Gyógyszeranalitikai Szakosztálya pályázatot hirdet fiatal gyógyszerészek, vegyészek és vegyészmérnökök illetve gyógyszerész, vegyész és vegyészmérnök hallgatók számára az alábbi feltételek szerint

A pályázatban résztvevők olyan fiatalok lehetnek, akik a gyógyszerkémia, gyógyszertechnológia, farmakológia, farmakognózia területén gyógyszerek és/vagy gyógyszerhatóanyagok (metabolitok) analitikai (kémiai, biológiai, mikrobiológiai) vizsgálatában fejtenek ki jelentős szakmai munkásságot.

A pályázat által elnyerhető összeg 2019. évben megrendezésre kerülő, hazai vagy külföldi konferencián vagy tanulmányúton való részvételre fordítható, az MGYT nevére és címére kiállított repülő-, vonatjegy, szállásköltség vagy részvételi díjról szóló számla alapján.

 

A pályázat 2 kategóriában kerül kiírásra:

1.  ANOLI DÍJ - kutatói kategória                               100.000,- Ft

2.  ANOLI DÍJ - hallgatói kategória                             50.000,- Ft

 

A kutatói kategóriában pályázhatnak azok a fiatal, 35. életévüket még be nem töltött gyógyszerészek, vegyészek, vegyészmérnökök vagy gyógyszerész, vegyész és vegyészmérnök Ph.D. hallgatók, akik az MGYT tagjai és tevékenységüket a fent megjelölt területen végzik. 

Pályázni lehet:

- pályamű benyújtásával (max. 10 db A4 oldal, Ariel 12)

- első szerzős, két évnél nem régebben megjelent közleménnyel (külföldi folyóiratban megjelent közleményhez magyar cím és kb. 10 soros magyar összefoglaló szükséges)

A hallgatói kategóriában pályázhatnak negyed- és ötödéves gyógyszerész, vegyész és vegyészmérnök hallgatók, akik az MGYT ifjúsági tagjai és tudományos diákköri kutatómunkát a fent megjelölt területen végeznek.

Pályázni lehet:

- pályamű benyújtásával (max. 5 db A4 oldal, Ariel 12)

- elhangzott TDK előadás 3-4 oldalas tartalmi összefoglalójával

- megjelent közleménnyel, melyben a pályázó első-, vagy társszerző.

 

Minden pályázathoz 1 oldalas szakmai önéletrajz csatolandó.

A pályázatokat „ANOLI-díj” megjelöléssel elektronikusan Dr. Tóth Gergőnek az MGYT Gyógyszeranalitikai Szakosztály titkárának kell beküldeni a toth.gergo@pharma.semmelweis-univ.hu e-mail címre. 

Benyújtási határidő: 2019. február 28.

A díj odaítéléséről az „Anoli-díj” Bíráló Bizottsága dönt.

Felhívjuk a pályázók figyelmét, hogy csak a pályázati felhívásnak teljes mértékben eleget tévő pályázatok kerülnek elbírálásra.

Eredményhirdetés/díjkiosztás: XLIV. Gyógyszeranalitikai Továbbképző Kollokvium,                                                            2019. április 25., Győr, ETO Park Hotel**** 

 

A kiírás megtekinthető a Gyógyszerészet folyóiratban és az MGYT honlapján (www.mgyt.hu)

 

 

 

                                                                                                                    Dr. Völgyi Gergely

                                                                                                  a Gyógyszeranalitikai Szakosztály elnöke

Hírarchívum