Fényképgalériák

PTE-ÁOK-GYTK gólyatábor

2017. augusztus 24, csütörtök

Balatonkenese,  2017. augusztus 24-27.

A ponthatárok kihirdetése után sikeresen felvételt nyert első éves hallgatóknak lehetősége volt részt venni első egyetemi programjukon, a gólyatáborban. A PTE-ÁOK-GYTK gólyatábor augusztus 24 és 27 között került megrendezésre Balatonkenesén, ahol az orvostanhallgatók, fogorvoshallgatók és gyógyszerészhallgatók együtt töltöttek pár fergeteges napot.

Miután megérkeztek a gólyák, sor került a Dékáni köszöntőkre és a Kar bemutatására, ezt követően pedig a Balaton partján megkezdődött a csapatok ismerkedése.

A gyógyszerészek a sok éves hagyománynak megfelelően a rózsaszín színt képviselték a tábor idején. Este a gólya csapatok vetélkedőn versenghettek  egymással, a csapattagok pedig lelkesen szurkolhattak társaiknak. Este a Pécs Music Society képviseletében a Nóri and the Zoo és a PMS Allstars egyetemi zenekarok koncertjét élvezhették a résztvevők végül a napot DJ Greg S zárta.

Második nap délelőtt sportnap volt, ahol a csapatok többek között röplabda, futball sportokban és lazertagben küzdhettek meg, illetve megmutathatták tánctudásukat is. Délután a parton megrendezésre került a "Bor és kenyér ünnepe" közben pedig a PTE Brass Band gondoskodott a jó hangulatról. Este, tábortűz mellett, a Pannongrass és a Panorama Acoustic zenéjére táncolva szórakozhattak a hallgatók. 

Utolsó nap kalandtúrával indult, ahol a csapatok különböző ügyességi és szakmai feladatokban mérhették össze tudásukat. Ebéd után pedig vízi a vetélkedőn mérkőzhettek meg. A gólyatábori záró meglepetés a Buli Hajó volt, ahol a hallgatók a Balatonon cirkáló hajó fedélzetén táncolhatták végig gólyatáboruk utolsó estéjét. 

A jó hangulatról gondoskodtak a főinstruktorok, illetve a csapatok instruktorai, de nem utolsó sorban a szervezőknek és a staff csapatnak is köszönhetjük, hogy ilyen remek pár napot eltölthettünk együtt a Balaton partján.