2021. November 5.

A Tempus Közalapítvány / CEEPUS Magyarországi Iroda információs és pályázatíró webináriumot szervez a 2022/2023-as tanévre szóló Közép-európai Felsőoktatási Csereprogram (CEEPUS) hálózati pályázatok benyújtásának elősegítése érdekében. A rendezvényen áttekintjük a CEEPUS program általános tudnivalóit, a pályázat megírásához szükséges legfontosabb ismereteket, bemutatjuk a pályázati felületet, jó gyakorlatokat osztunk meg a pályázatírással kapcsolatban, illetve megválaszoljuk a pályázók kérdéseit. A rendezvény gyakorlati ismeretekkel segíti a pályázókat a pályázati anyag kidolgozásában.

A CEEPUS programról bővebben a honlapon található információ.

Kiket várunk a rendezvényre?

A pályázatíró webináriumra elsősorban az új hálózati pályázat (multilaterális tematikus együttműködés) beadását tervező érdeklődőket várjuk a felsőoktatási szektorból (oktatók, szakgazdák, tanszékvezetők).

A részvétel ajánlott mindazon aktív CEEPUS hálózati koordinátorok számára is, akik az elmúlt tanévekben tartaléklistás, elutasított vagy pályázat benyújtását megkezdett hálózatokban érdekeltek.

Időpont: 2021. november 24. 13:00-16:00

Helyszín: Online felület (Zoom)

A rendezvényen való részvétel díjtalan, de előzetes regisztrációhoz kötött. A Zoom felület linkjét a regisztrált résztvevőknek küldjük majd meg.

Regisztrációs határidő: 2021. november 22. éjfél

Regisztráció: https://tka.hu/rendezveny/15903/ceepus-informacios-es-palyazatiro-webinarium.