II. Cholnoky László Nemzetközi Szakkollégiumi Szimpózium

2016. május 9.

Tudományos hallgatói konferencia

Kedves Érdeklődők!

A tavalyi évhez hasonlóan idén is megrendezésre kerül a II. Cholnoky László Nemzetközi Szakkollégiumi Szimpózium a Cholnoky László Gyógyszerész és Biotechnológus Szakkollégium szervezésében. A szimpózium kiváló lehetőséget biztosít – elsősorban – a gyógyszerész és biotechnológus hallgatóknak kutatási témáik prezentálására, illetve egy jó hangulatú tudományos eszmecserére a hazai és nemzetközi egyetemek hallgatói és oktatói között.

A konferencián hazai és külföldi egyetemek elismert oktatóinak előadását követően a PTE, valamint több hazai és határon túli egyetem hallgatói számolnak be kutatásaikról, illetve szakkollégiumunk Szinapszis Mentorprogramban részt vevő mentoráltjai is bemutatják munkájukat.

Az előadások megtartására magyar vagy angol nyelven nyílik lehetőség.

A konferencia napján a résztvevőknek svédasztalos ebédet és kávészünetet biztosítunk. A részvételről a megjelenő hallgatóknak nemzetközi konferencia előadás / poszter előadás megtartásáról / konferencián való részvételről szóló igazolást állítunk ki.

A szeminárium időpontja: 2016. május 13. péntek 10-16 óra között.

A szeminárium helyszíne: PTE Általános Orvostudományi Kar Dékáni Tanácsterem; 7624 Pécs, Szigeti u. 12.

Elektronikus regisztráció (előadóknak absztrakt feltöltése is) a Cholnoky Szakkollégium honlapján az alábbi elérési útvonalon lehetséges:

 

http://cholnoky.pte.hu/content/ii-cholnoky-laszlo-nemzetkozi-szakkollegiumi-szimpozium-jelentkezes

Jelentkezési határidő: 2016. május 11. szerda éjfél.

A megadott határidő után előadás bejelentését már nem tudjuk fogadni, illetve étkezést is csak az eddig az időpontig jelentkező kedves résztvevőknek tudunk biztosítani.

Természetesen ellátás nélküli regisztrációra még a helyszínen, a kezdést megelőzően is lehetőség lesz.

Részletes program: a fent megadott elérési útvonalon május 12-től lesz elérhető.

Szeretettel várjuk rendezvényünkön!